Registration open from 9.00am – 9.40 am with coffee/tea/biscuits etc

 

10am – 11.15 (75 minutes) Karen Mahony  – working with the spreads from one of Baba Studios excellent decks.  Applicable to all types of decks, so don’t worry!

 

11.15 am – 11.30am Coffee break

 

11.30 – 1pm – 90 minutes Chloe – Tarot and Pendulums for Wellness

 

1pm – 2 lunch (1 hour)

 

2pm – 3.30pm (90 minutes) Emily Carding – Tarot and Sigils

 

3.30pm – 3.45pm – 15 minute Coffee break

 

3.45pm – 5.00pm (75 minutes) Julia Jeffrey – explore the Tarot of the Hidden Realm thorugh its spreads and cards (decks available to buy on the day, but not required for the workshop)